Voor Present locatie Open Vensters (Ameide) zoeken we een VIG-er als vast gezicht voor de cliënten. Open Vensters zijn totaal 4 woonkamers met 8 bewoners per afdeling (PG, dementie). Je komt vast op een afdeling, indien nodig op een andere woonkamer. Het gaat vooral om dagdiensten van 7 tot 15:30 uur en avonddiensten van 15:15 tot 23:00 uur. Een betrouwbare , tijdelijke collega gezocht!

OPDRACHT

PG, Dementie
24 uur per week
Dagdiensten en avonddiensten

LOCATIE

Present Open Vensters
Ameide

PERIODE

Augustus t/m december 2021

GEZOCHT

Verzorgende IG niveau 3
Vast gezicht, ervaring met dementie
Betrouwbaar

Interesse? Solliciteer direct!

Heb je interesse in deze opdracht? Dan kun je direct solliciteren. Stuur een mailtje naar info@zosz.nl met een korte motivatie en een overzicht van je opleiding, relevante ervaring en recente bijscholing. Ben je al aangesloten bij ZOSz? Zorg dan ook dat jouw dossier in FleGo up-to-date is.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief
Volg ZOSz op LinkedIn

Partner in flexibele arbeidsmarkt

ZOSz is in 2018 begonnen in het bemiddelen van zzp’ers, als aanvulling op het vaste personeel. Door onze samenwerking met o.a. FleGo hebben wij steeds meer mogelijkheden om door te groeien op het gebied van detachering en arbeidsbemiddeling. ZOSz ontplooit zich sindsdien als betrouwbare partner in de flexibele arbeidsmarkt, om zo uiteindelijk met personeelstekorten bij zorginstellingen te verminderen terwijl we de kwaliteit hoog houden.