Zuivere bemiddeling is de basis

De “ZOSz-Driehoek”

Onze bemiddelingsconstructie is samen te vatten in een driehoek. Hierin worden de relaties tussen de zorginstelling, zzp’er en ZOSz omschreven.

Wanneer we deze driehoek aanhouden, hebben we een goede basis om de zelfstandigheid van de zzp’er te kunnen garanderen. Hierdoor is het risico op een verkapt dienstverband zeer klein.

Onze juridische adviseur

Bij het opstellen van de overeenkomsten die aan deze constructie ten grondslag liggen, werken we nauw samen met een juridisch adviseur. Wanneer we met een nieuwe zorginstelling gaan samenwerken, is hij ook altijd betrokken in dit proces.

Meer weten?

Met zorginstellingen gaan wij graag persoonlijk in gesprek om de wensen te bespreken. Dit kan bij ons op kantoor, of op locatie bij de zorginstelling. Interesse in een afspraak? Neem gerust contact met ons op!

Iedere week organiseren wij een vrijblijvende kennismaking voor zzp’ers. Geïnteresseerden kunnen hier aanschuiven, en als je als zzp’er via ZOSz gaat werken, is deze kennismaking verplicht. Hier vind je alle informatie voor zzp’ers.

Maak een persoonlijke afspraak

Voor zorginstellingen

Neem contact op