ZOSz legt de lat hoog

Wij denken met de zorginstellingen mee, en onderscheiden ons hiermee van reguliere bemiddelaars en uitzendbureaus. Onze werkwijze is fundamenteel anders. ZOSz kan personeelstekorten verzachten door middel van de inzet van professionele zzp’ers. Daarnaast kijken we ook naar de mogelijkheden om zzp’ers terug te brengen in loondienst, om op die manier het personeelstekort direct aan te pakken.

ZOSz legt hierin de focus op kwaliteit, duurzaamheid en transparantie in de relatie tussen zorginstelling, zzp’er en bemiddelaar.

Lees hieronder meer over de mogelijkheden voor zorginstellingen!

Selectieprocedure ZZP’ers

Met de zzp’ers die bij ZOSz binnenkomen gaan we vooraf uitgebreid in gesprek. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de opvolgplicht, en de consequenties wanneer een zzp’er niet komt opdagen. Onze speerpunten zijn:

  1. Betrouwbaarheid
  2. Kwaliteit
  3. Transparantie
Selectieprocedure ZZP’ers

Bemiddelingsconstructie

Als bemiddelaar houden wij in de gaten wanneer de relatie tussen een zzp’er en zorginstelling begint te lijken op een verkapt dienstverband. We gaan op tijd met beide partijen in gesprek, zodat er bij controle van de Belastingdienst altijd sprake is van een duidelijke en zuivere bemiddelingsrelatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Bemiddelingsconstructie

Loondienstbemiddeling

De groei van zzp’ers brengt een nieuwe trend met zich mee: zzp’ers die terug in loondienst gaan. ZOSz onderscheidt zich door hierin niet alleen met de zzp’er, maar ook met de zorginstelling mee te denken.

Wij spelen in op situaties waarin loondienst voor een zzp’er de betere optie is, en creëren zo een win-win situatie voor beide partijen.

Loondienstbemiddeling