Voor zorgcentrum ’t Slot in Gameren zijn wij op zoek naar invulling voor een periodieke opdracht. Deze zorginstelling ligt in Gameren, een dorp in de gemeente Zaltbommel (vanuit Gorinchem 30 minuten met de auto).

Wie zoeken wij?

Voor deze periodieke opdracht zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG die 20-24 uur per week flexibel inzetbaar is over de periode van 1 augustus tot 31 december 2020. Het gaat om zowel dag- als avonddiensten, doordeweeks en in het weekend.

Over zorginstelling ’t Slot in Gameren

’t Slot is een zorginstelling die werkt vanuit passie voor mensen en de zorg. Deze zorg wordt geleverd vanuit de christelijke levensovertuiging. De betreffende afdeling heet Binnenplaats, hier wonen 35 bewoners met een PG indicatie. Vanwege het concept van kleinschalig wonen is het van belang dat de zzp’er instemt met de christelijke levensovertuiging. ’t Slot heeft ook de wens dat vrouwelijke zzp’ers tijdens de diensten een rok dragen.

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur ons dan een privéberichtje of neem contact met ons op via info@zosz.nl of 078-7514310. We zien jullie reacties graag tegemoet!

Meer lezen over ons project “Periodieke opdrachten voor de zomer”? Klik hier.

Terug naar nieuws