Voor PZC Dordrecht zijn wij op zoek naar een VPK-4 of verantwoordelijke VIG-er. Je gaat werken op de nieuwe transitie afdeling Aster, waar mensen kortdurend verblijven. Deze mensen komen vanuit revalidatie, maar er worden geen behandelingen gegeven. Op de transitie afdeling kunnen ze opknappen, dit is het laatste stapje voordat ze naar huis kunnen.
Je hebt veel regie tijdens deze dienst, maar voert niet per se complexe verpleegkundige handelingen uit. Het is een verantwoordelijke dienst, vandaar dat het tarief interessant is.

OPDRACHT

Onderling inplannen
Transitie afdeling
16-32 uur per week*
02-08-2021 t/m 31-10-2021*
*of een deel hiervan

LOCATIE

PZC Dordrecht

INGANG

02-08-2021

GEZOCHT

Zzp’er in de zorg
Verpleegkundige 4
of VIG+ (verantwoordelijke VIG)

Interesse? Solliciteer direct!

Heb je interesse in deze opdracht? Dan kun je direct solliciteren. Stuur een mailtje naar info@zosz.nl met een korte motivatie en een overzicht van je opleiding, relevante ervaring en recente bijscholing. Ben je al aangesloten bij ZOSz? Zorg dan ook dat jouw dossier in FleGo up-to-date is.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief
Volg ZOSz op LinkedIn

Professionele bemiddeling op maat

ZOSz is in 2018 begonnen in het bemiddelen van zzp’ers, als aanvulling op het vaste personeel. Ons doel is een persoonlijke koppeling tussen de zzp’er en opdrachtgever. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je als zzp’er écht zelfstandig wekt, en een verkapt loondienstverband zoveel mogelijk wordt uitgesloten. ZOSz gaat voor kwaliteit, en dat verwachten we ook van onze zzp’ers. Bevoegd, bekwaam én professioneel aan het werk via ZOSz!