Voor de Cedrah locatie Rehoboth in Goes zijn we met spoed op zoek naar helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen voor dag en nachtdiensten, per direct en voor een langere periode. Het gaat om het werken op een afdeling waar Covid besmettingen zijn en dus gewerkt moet worden in beschermende kleding.

OPDRACHT

Intramuraal
Diverse afdelingen
Helpende, VIG en Vpk nodig
Beschermd werken

LOCATIE

Cedrah Rehoboth
Goes

INGANG

Per direct

GEZOCHT

Verzorgende IG niveau 3
Bekend met reformatorische identiteit van de opdrachtgever
Dames dragen een rok en geen hoofddoek
Tatoeages en piercings zijn onzichtbaar

Interesse? Solliciteer direct!

Heb je interesse in deze opdracht? Dan kun je direct solliciteren. Stuur een mailtje naar info@zosz.nl met een korte motivatie en een overzicht van je opleiding, relevante ervaring en recente bijscholing. Ben je al aangesloten bij ZOSz? Zorg dan ook dat jouw dossier in FleGo up-to-date is.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief
Volg ZOSz op LinkedIn

Partner in flexibele arbeidsmarkt

ZOSz is in 2018 begonnen in het bemiddelen van zzp’ers, als aanvulling op het vaste personeel. Door onze samenwerking met o.a. FleGo hebben wij steeds meer mogelijkheden om door te groeien op het gebied van detachering en arbeidsbemiddeling. ZOSz ontplooit zich sindsdien als betrouwbare partner in de flexibele arbeidsmarkt, om zo uiteindelijk met personeelstekorten bij zorginstellingen te verminderen terwijl we de kwaliteit hoog houden.