De zomerperiode staat bekend om de onderbezetting van het vaste personeel bij zorginstellingen. Ieder jaar is dit opnieuw een probleem, en de inzet van flexwerkers is hierbij onmisbaar.

Wat maakt ZOSz uniek?

ZOSz heeft een methode ontwikkeld, om de zorginstellingen te ontlasten en ervoor te zorgen dat de open diensten worden ingevuld. Wij zetten een flexibele schil op van vertrouwde en vakbekwame zorgverleners. Hiermee kunnen zorginstellingen structurele tekorten opvangen, en ontstaat er rust en zekerheid bij het inzetten van flexkrachten.

ZOSz is de grootste zorgbemiddelaar voor zelfstandigen in de regio, en werken met professionele zelfstandige zorgverleners. We denken met de zorginstelling mee, en samen vinden we een goede balans tussen vast en flex.

In samenwerking met onze huidige klanten hebben we een methode ontwikkeld waarmee we een vaste pool van professionele zorgverleners inzetten in periode opdrachten. Dit is een win-win situatie: De zorginstelling heeft zekerheid dat de diensten worden ingevuld, en de zzp’er heeft periodieke zekerheid van werk.

Hoe werkt het?

We gaan graag met zorginstellingen persoonlijk in gesprek, om onze methode te delen en te kijken naar de specifieke wensen op dat moment. We hebben een fantastische flexpool met professionele zzp’ers klaarstaan, dus neem gerust contact met ons op!

Terug naar nieuws