In verband met het Corona virus kunnen we voor nog onbekende periode de selectie van nieuwe zzp’ers niet uitvoeren zoals we gewend zijn. De informatiebijeenkomst waarin we onze werkwijze uitleggen en tevens gebruiken als wederzijdse kennismaking zal voorlopig niet plaatsvinden. Wij werken hard aan een online versie van deze informatiebijeenkomst, zodat deze online te volgen is. Dan hebben wij als regel iedereen te checken op dipoma’s, diverse documenten en op bekwaamheid.

Omdat wij geen documenten via de e-mail willen ontvangen en in ons bezit willen hebben, deden wij dit door middel van een controle op kantoor en middels het aftekenen van een verklaring. Ook dit kan nu niet meer en is een nieuwe procedure voor bedacht. Hieronder in het kort hoe we vanaf heden, 24 maart 2020, jouw bevoegd- en bekwaamheid gaan toetsen c.q. screenen. Deze tijdelijke maatregel is geldig tot het moment er in het land geen maatregelen meer gelden ter voorkoming van het coronavirus.

I. Kennismaking en documentencheck via Skype.

Na betaling van € 25,- inschrijfgeld krijg je een uitnodiging voor een video/skype interview. Hiervoor download je Skype, bij voorkeur op je laptop of computer thuis.

  • Let op! Het interview kan alleen maar doorgaan wanneer je alle gevraagde documenten in orde hebt en kunt laten zien via Skype. Mocht blijken dat je je niet goed hebt voorbereidt en/of je niet alles compleet hebt dan zal het interview gestopt worden.
  • Het interview inclusief de diploma check zal ongeveer 30 minuten duren.
  • Om de documenten goed te kunnen laten zien is het niet handig dit te doen met je telefoon in je hand. Daarom het dringende verzoek te Skypen via laptop of pc.
  • In de uitnodigingsmail voor dit interview zitten een aantal bijlagen. Print deze uit en lees ze goed door. Neem de tijd om dit interview voor te bereiden en zorg dat je papieren op orde zijn.
  • Lees voorafgaande aan het interview de Algemene Voorwaarden door Van ZOSz.
  • Zoek een rustige plek op waar je minimaal 30 minuten in rust met ons kunt praten.
II. Ondertekenen documenten.
Wanneer we het interview en de check positief afronden, dan gaan we je verder verwerken in ons bestand. Je ontvangt van ons een e-mail met 3 belangrijke documenten:
  • De verklaring van de diploma- en documenten check
  • De bemiddelingsovereenkomst tussen jou en ZOSz
  • De machtiging voor het inhouden van de servicekosten
Alle drie deze documenten moeten ondertekend retour naar ZOSz. Dit kan per e-mail (info@zosz.nl), of je kunt het bij ons in de brievenbus komen doen (Nieuwland Parc 73 in Papendrecht). Nadat ZOSz jouw documenten van punt II retour heeft ontvangen, pas dan is je inschrijving definitief en krijg je toegang tot de diensten en kun je aan het werk!
(Nog in ontwikkeling, binnenkort te verwachten: Informatievideo over de werkwijze van ZOSz)
Terug naar nieuws